"Baschet – un nou inceput” – proiectul continuă

Aşa cum vă anunţam acum câteva luni, ne doream să se materializeze partea a doua a proiectului ”Baschet – un nou inceput” şi anume formarea unei grupe de copii dintr-un centru de plasament. Astfel că, din data de 21 martie cu sprijinul şi alăturîndu-ne misiunii Organizaţiei Umaniare Concordia, am început antrenamentele cu copii găzduiţi în complexul ”Concordia Oraşul Copiilor” şi de la ”Ferma pentru copii” de la Ariceşti Rahtivani.
În acest moment la antrenentele care se desfaşoară în sala de sport din cadrul complexului C.O.C., participă băieţi şi fete născuţi în anii 2000 şi 2003. Dorinţa noastră pentru viitor este ca din aceşti copii să formăm o echipă cu care să participăm la anul la C.N. de babybaschet, sau macar ca pe cei mai talentaţi dintre aceştia să-i integrăm în echipele de băieţi şi fete ale clubului, pentru ca alături de ei să participe la toate acţiunile noastre.
Tot ceea ce ne dorim este ca prin acet proiect să venim şi noi în sprijinul celor ce se implică pentru reintegrarea socială a acestor copii minunaţi. Ne dorim ca prin sport să devină mai puternici, mai siguri pe ei şi de ce nu să-i ajutăm să devină campioni pe terenul de sport dar şi în viată!