Cupa Iepuraşului

Marţi 19 Aprilie a avut loc la Sala Doroftei cupa “Iepuraşului” organizată de CSM Ploieşti.
La această cupă au participat echipele de minibaschet şi babybaschet fete şi băieţi, precum şi grupa de copii de la ”Concordia” – Oraşul copiilor si Ferma de la Ariceşti.
In primul meci pe teren s-au confruntat două din echipele clubului: babybaschet fete contra echipei babybaschet băieţi, echipe ce vor participa in perioada 19-25 iunie la Campionatul Naţional de babybaschet ce se va desfăşura la Braşov.
În pauzele dintre meciuri grupa de fete şi grupa de băieti de la Concordia au facut concursuri de aruncări bineânţeles ajutaţi şi de cei mai mici sportivi ai clubului, ei nefiid pregătiţi pentru un joc oficial deoarece pregătirea lor a început în urmă cu o lună.
În al doilea meci s-au confruntat echipa de minibaschet fete cu echipa de minibaschet băieţi. Echipa de minibaschet fete va participa şi ea la Campionatul Naţional de minibaschet ce se va desfaşura tot la Braşov, dar in perioada 3-7 iulie.
Nu au fost învingători şi nici învinşi, iar la final toţi copii participanţi au primit câte o diplomă şi un cadou de la ”iepuraş”, adica de la Clubul Sportiv Municipal reprezentat de doamna director Mihaela Stambolgiu, căreia îi mulţumim şi pe această cale pentru invitaţie.
La final toţi copii clubului au pregătit pentru colegii lor de la Concordia câte un mic cadou de ”iepuraş”.
Le mulţumim pentru susţinere şi celor care au fost alături de noi din tribună şi le urăm vacanţă plăcută micilor participanţi.