Cupa SOLARIS, 5 martie 2011

În data de 5 martie 2011, SOLARIS Sporting Club organizează la Ploieşti un turneu de baschet pentru copii, la categoriile minibaschet şi babybaschet feminin.
Organizat la început de martie, aceast eveniment se doreşte a fi un „mărţişor” pentru sportivele clubului, precum şi pentru sportivele din componenţa celorlalte echipe participante. Astfel, în sala de sport a Şcolii „Grigore Moisil” din Ploieşti se vor reuni peste 120 de copii provenind din 8 echipe. Cluburile participante la acest turneu sunt – la categoria minibaschet: CSS Ploieşti, CSU Cuadripol Braşov, CSS Alexandria şi Solaris Sporting Club, iar la categoria babybaschet: CSS Ploieşti, CSU Cuadripol Braşov, Olimpia Bucureşti şi Solaris Sporting Club.
Disputa va începe la ora 8:00 meciurile desfăşurându-se alternativ: un meci de babybaschet, unul de minibaschet. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17; ne-am dorit ca la acest eveniment toţi copii să fie câştigători, astfel încât toti participanţii vor primi cupe, medalii şi diplome.
Acest turneu este dedicat domnului antrenor emerit profesor Gheorghe Roşu, primul meu antrenor, la aniversarea în data de 4 martie a 83 de ani şi a peste 50 de ani în slujba baschetului românesc.
Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în organizarea acestei cupe: d-lui inspector şcolar Petre Ghizilă, CSS Ploieşti, conducerii Şcolii „Grigore Moisil”, precum şi conducerii celor două instituţii în care clubul îşi desfăşoară antrenamentele, Şcoala „H. M. Berthelot” şi Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”. Nu în ultimul rând, mulţumim partenerilor noştri, fără sprijinul cărora acest eveniment nu ar fi fost posibil.

Vă aşteptăm cu drag, la ceea ce ne dorim să fie o sărbătoare a mărţişorului pe terenul de baschet!