Incep inscrierile la "Summer Camp PerformBaschet Brasov 2012"

7 august 2011. Peste 200 de pusti incarcati cu bagaje, soseau din toatecolturile tarii pe Colina Universitatii Transilvania din Brasov la prima editie a “Summer Camp PerformBaschet”. Urmau cinci zile de poveste, cu antrenamente obositoare si cu momente de neuitat, coordonate de trei antrenori americani de top. Nimeni nu ar fi putut anticipa bucuria nestavilita din sufletele participantilor si nici succesul pe care il va avea acest camp organizat intr-unul dintre cele mai frumoase orase din tara de Federatia Romana de Baschet.
 
Remember:

Baschet. Trei terenuri. 200 de copii. 3o de antrenori romani. Invitati de marca. Brasov. Munte. Muzica. Soare. Antrenamente. Poze. Prietenii. Distractie. Cocktail de sentimente.

2012. iunie. Federatia Romana de Baschet primeste din partea Federatiei de Baschet din Turcia acordul pentru a organiza in parteneriat a doua editie a “Summer Camp PerformBaschet” in perioada 29 iulie 2012 – 03 august 2012, in orasul de la Poalele Tampei.
Tabara din acest an se adreseaza copiilor nascuti ’97,’98, ’99 si la fel ca la prima editie locurile sunt limitate. De luni (11 iunie 2012), vor incepe inscrierile pe site-ul Federatiei Romane de Baschet si vor dura doar pana in data de 24 iunie 2012. De asemenea, se va tine cont de principiul primului sosit!

PS:  Am fi putut scrie de la inceput ca esti la un click distanta de cea mai tare experienta baschetbalistica din vara asta. Ne-am gandit insa, ca imaginile vorbesc mai bine decat cuvintele si ca momentele din 2011 traite la “Summer Camp PerformBaschet”  sunt nepretuite.


Copii care vor sa se înscrie la acest eveniment organizat de F.R. Baschet sunt rugaţi să ne contacteze!