Informaţii tabără – Azuga 3- 9 ianuarie

Pentru o mai bună organizare, în ziua de 3 ianurie întâlnirea va avea loc în faţa vilei Seranna la ora 13:00. Vă rugăm să nu întârziaţi!

Sejurul va începe cu masa de seară (copii să aibă la ei un pacheţel cu mancare dacă li se face foame până la ora mesei) şi în data de 9 ianuarie plecarea va avea loc după masa de pranz, deci în jurul orei 13:00 aşteptăm ca părinţii să vină după copii. Dacă există părinţi care nu pot veni să ducă sau să aducă copii de la Azuga vă rog să ma contactaţi pentru a putea asigura deplasatea tuturor copiilor spre/ din tabără.
Având în vedere că toate mesele sunt asigurate, rugăm părinţii să nu  le dea copiilor mâncare (suplimentară) la ei .  De asemenea vă rugăm să nu le daţi sucuri, chips-uri, prăjituri cu cremă sau orice alte produse perisabile,  în schimb le puteţi da la ei fructe, biscuiţi, etc, produse care nu se alterează.
Toţi copii să aibă la ei câteva sticle cu apă şi de asemenea puteţi să le daţi o mică trusă medicalî care să conţină medicamentele pe care ştiti că le administraţi copilului în caz de răceală, durere în gât, etc.
Vă rugăm ca în bagaj,  copilul să aibă si echipament de antrenament: tricouri, trening, adidaşi.

Toţi copii participanţi care nu au adus regulamentul taberei semnat de părinţi, trebuie să-l aducă pe data de 3 ianuarie în momentul cazării – dacă nu au regulamentul la ei, cazarea nu se va face!