OBIECTE PIERDUTE şi nu numai….

În ultimul timp s-au găsit haine pe care copii le uită în vestiare, de asemenea au fost reclamaţii în legătură cu anumite obiecte care au dispărut în timpul antrenamentelor.
Pentru ca să evităm problemele legate de rătăcirea obiectelor ,rugăm ca în timpul antrenametelor toate obiectele de valoare (ceasuri, telefoane, bani, bijuterii, etc) se vor aduce în sala de sport. De asemenea toti copii îşi vor aduce sticla de apă în sală astfel ca în timpul antrenamentelor nici un copil să nu mai aibă acces ăn vestiare.
Obiecte pierdute: blugi, sort, bluză de trening, umbrelă. – cine ştie că şi-a uitat unul din aceste obiecte în vestiar vă rog să ne contactaţi.
 De asemenea avem o pereche de cercei a unei feţite care a paricipat la C.N. de  Babybaschet sau Minibaschet.- se vor restitui numai după descrierea lor!
ATENŢIONARE: la antrenamente  şi meciuri copii nu au voie să participe cu  cercei, inele, lănţişoare, braţări, ceasuri!!!!!

De asemenea toţi copii care participă la antrenamente trebuie să  aibă echipament adecvat  şi mingi. Cei ce uită mingile acasă nu vor face antrenament!
Fetele care au părul lung pot participa la antrenamente numai cu părul prins.:)


Aceste ultime două atenţionări le-am făcut deoarece dorim să responsabilizăm copii, să conştientizeze că şi această activitate este la fel de importantă ca şi şcoala şi cum acolo nu ne uităm ghiozdanul sau caietele acasă, aşa ar trebui să fie şi la antrenament!