Tabere

Aşa cum v-am obişnuit vacanţa de vară pentru noi  este o perioada plină de evenimente, în care ne dorim să antrenăm cât mai multi copii.

În momentul în care sunetul clopoţelului care anunta terminarea ultimei ore de curs, pentru noi anuntă startul competiţiilor organizate de F.R.Baschet în cadrul Ligii Naţionale de Minibaschet organizate şi anul acesta la Braşov începand din data de 24.06.2012.

Pregătirea copiilor va continua pe toată perioada verii, programul de antrenamete urmand a fi afişat pană la data de 15.06.2012.

În luna august vom organiza două tabere:

  •  22.08.2012 – 29.08.2012 – Odorheiu Secuiesc – pentru copii născuţi în anul 2001 şi mai mari
8 zile cu 7 nopți de cazare în Hostel** (camere cu mai multe paturi și băi proprii) • 7 mic-dejunuri • 7 prânzuri • 7 cine • Însuşirea bazelor călăriei în cursul săptămânii:
Instructaj: intrucție de călărie, cunoașterea uneltelor, regulilor în manej și grajd, prezentarea raselor, istoria călăriei, îngrijirea calului și grajdului • Asigurarea echipamentelor: cască, costum de protecție • Activități și programe: activități artizanale, desen, diferite jocuri în echipă, proiectare de filme, excursie, cunoașterea naturii, dans popular, învățarea cântecelor populare, foc de tabără, plimbare cu căruţă, arte marțiale tradiționale secuiești.
• Folosirea ştrandului: piscina încălzită (27˚C) de dimensiunea 25 m x 12 m, şi cu un bazin de înot pentru copii având o temperatură a apei de 32˚C, cu tobogane de apă , plajă și ciubere cu apă sărată.
Tabăra se va încheia cu program folcloric și cu foc de tabără.

Pe lîngă aceste activităţi bineînţeles că nu vor lipsi antrenamentele e pregătire fizică.

Inscrierile vor avea loc până in data de 01.06.2012  – Nr. de locuri limitat – 22 persoane
  • 26.08.2012 – 01.09.2012 – Azuga – pentru copii născuţi în anul 2002 şi mai mici
Fiind deja la a patra tabără organizată împreună cu prietenii noştri de la Echipa de Distracţie Kuky ne dorim ca şi qnul acesta copii să se bucure de o sătămana plină de aventură.

7 zile, 6 nopţi, cazare la pensiune 2,3 paturi cu baie proprie ( locaţia o vom stabili în funcţie de numărul de copii care participă).

 Activităţi: orientare turistica, paintball, escaladă şi tiroliană, tir cu arcul, construcţii de adăposturi, concurs de bărcuţe construite de copii, excursie cu biciclete….şi multe alte surprize!!!


Inscrierile vor avea loc până  în data de 01.06.2012


Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi.