VACANŢĂ şi BASCHET

Deoarece ne dorim ca în perioada vacanţei cât mai mulţi copii să îşi petreacă timpul într-un mod organizat, cât mai departe de tentaţiile de cele mai multe ori nocive ale alternativelor  pe care ni le oferă televizorul, calculatorul şi mai ales anturajul de multe ori greşit ales, clubul nostru a iniţiat programul ”VACANŢĂ şi BASCHET”.

Sub sloganul ”să ne petrecem vacanţa jucând baschet” clubul nostru organizează antrenamente şi preselecţie pentru echipele de iniţiere şi performanţă  (fete şi băieţi) începând cu vârsta de 6 ani!
Orarul de vacanţă pentru aceste grupe este:

Şc. ”I.A. Bassarabescu”  – teren curtea şcolii

– Luni         – ora 9:00 – 10:30
– Miercuri  – ora 9:00 – 10:30

Şc. ”H.M. Berthelot” – teren curtea şcolii

– Marţi – ora 18:00 – 19:30
– Joi      – ora 18:00 – 19:30

Antrenamentele care se desfăşoară la Sala Sporturilor sau la şcoli pe teren în aer liber nu se vor desfăşura daca condiţiile meteorologice nu permit (dacă plouă sau a plouat de curând iar terenul nu este uscat).
Pentru grupele cu o experienţă mai mare în cadrul clubului nostru, ”oferim” o vacanţă bogată în evenimente şi antrenamente:

– în perioada 23- 29 iunie  vom participa la C.N. de Minibaschet care va avea loc la Tg. Mureş cu echipa de babybaschet băieţi
– în perioada 7-14 iulie vom participa la acelaşi campionat, dar de data aceasta cu echipa de minibaschet băieţi

Începând cu data de 1 iulie, antrenamentele se vor desfăşura după următorul orar:

Pentru grupele mici (fete şi băieţi an de naştere 2004 şi mai mici):

Şc. H.M. Berthelot :

– Luni         – ora 18:00 -19:30
– Miercuri – ora 18:00 – 19:30

In săptămâna  24 -29 iunie antrenamente  vor avea loc marţi şi joi de la ora 18:00

Sala Sporturilor – antrenament de pregătire fizică

– Joi – 8:30 – 9:30

Pentru grupa de performanţă (băieţi şi fete an de naştere 2002 şi mai mari):

C.N. ”Nichita Stănescu” – Sală

– Luni – ora 18:00 – 19:30
– Miercuri 18:00 – 19:30

Sala Sporturilor- antrenamente de pregătire fizică:

– Marţi,  Joi, Vineri – ora 8:30 – 10:00

….Şi pentru ca întreaga vacanţă să fie plină de baschet şi distracţie vă reamintim că şi anul acesta organizăm taberele cu care  majoriatea sportivilor  clubului s-au obişnuit deja:

tabara de cercetaşi de la Azuga – în perioada 25- 31 august – (pentru copii născuţi în anul 2002 şi mai mici), unde copii vor desfăşura multiple activităţi – orientare turistică, tir cu arcul, învaţarea supravietuirii în mijlocul naturii, mountain bike, escaladă şi tiroliană, înot, drumeţii, etc)

tabăra de călărie de la Odorheiul Secuiesc  (Septimia Resort – Hostel) – în perioada 1-8 august, în care copii vor face cursuri de călărie, vor învaţa noţiuni de instructaj al calului, prezentarea raselor, istoria călăriei, cunoaşterea uneltelor şi a echipamentului ingrijirea calului şi a grajdului, dar vor participa la  alte activităţi ca:ativităţi artizanale, desen,, jocuri de echipă, baseball secuiescplimbare cu căruţa, învăţarea de cântece şi dansuri populare din zonă, foc de tabără. 
 De asemenea pe toată perioada taberei copii pot folosi  piscina încălzită şi ciuberele cu apă sărată adusă de la Praid.

….Nu mai rămâne decât să vă dorim să petreceţi o vacanţă cât mai frumoasă alături de noi!