MOŞ CRĂCIUN

Până în vară, în cadrul proiectului ”Baschet un nou început” clubul nostru a desfăşurat activităţi cu copii de la Şcoala Specială nr.1 din Ploieşti şi cu copii de la ”Oraşul Copiilor” Concordia. Împreună cu ei  am participat la două cupe organizate de către CSM Ploieşti şi pe această cale îi mulţumim din nou doamnei director Mihaela Stambolgiu pentru că s-a alăturat acestui proiect punându-ne la dispozitie sala pentru antrenamente, precum şi pentru faptul că ne-a invitat la evenimentele organizate.
  Începand cu anul şcolar 2011-2012, din cauza unor probleme personale acest proiect a fost suspendat, începând ca din luna ianuarie 2012 acesta să  să fie reluat.
Acum, în preajma sărbătorilor, cănd fiecare dintre noi ar trebui să se gandească măcar pentru o clipă şi la cei cărora viaţa nu le-a oferit şanşa să trăiască într-o familie,  precum şi la copii cu dizabilităţi vă rugăm să vă alăturaţi clubului nostru, care în preajma Crăciunului va face o vizită celor două instituţii pentru a duce copiilor care au făcut parte din proiect o rază de ”lumina”, precum şi mesajul că noi nu i-am uitat!
Pentru aceasta rugămintea mea este ca fiecare dintre cei care au hăinuţe, încălţăminte rămase mici de la copii dvs..- să nu fie deteriorate, rechizite, cărţi, ghiozdane, (mai puţine jucării- pentru  că am înţeles că au foarte multe), să le ambalaţi în pachete frumoase şi să le aduceţi la următoarele antrenamente (până în data de 18 dec). Dacă pe lângă acestea mai puneţi şi căteva dulciuri (care să reziste până în ultima săptămână de şcoală) eu spun că  impreună vom reuşi să adcem bucurie şi speranţă în ochii unor copii frumoşi şi buni, care nu sunt cu nimic deosebiţi de copii noştri!
De asemenea aştept să se ofere căţiva voluntari – părinţi dar şi copii – pentru ca ămpreună să formăm o mică delegaţie care va duce darurile copiilor!

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag să vă alăturaţi lui Moş Crăciun!