Tabara de schi – Azuga – 3 – 9 ianuarie 2012

Vine IARNA, iar noi ne gândim deja la zăpadă, schiuri, săniuş, snowboard şi multă, multă joacă…
aşa că vrem în TABĂRĂ…….Unii dintre noi au fost şi în tabăra de cercetaşi, unde au participat la super activităţi şi ne-am făcut mulţi prieteni, iar acum vrem la schi pentru a câştiga toate concursurile şi pentru a continua DISTRACŢIA….!„ – aşa ne invită vechii noştri prieteni de la Echipa de Distracţie , cu care de un an de zile am legat o prietenie trainică – în  tabara de schi la Azuga in perioada 3 – 9 ianuarie 2012..
Anul trecut,  în luna decembrie am organizat pentru prima dată această tabară. O reuşită, spunem noi! De ce am ales să organizăm o tabără de schi în loc să facem un cantonament? Pentru că am făcut  multă mişcare, am stat în aer liber cel putin patru – cinci ore pe zi şi nu a răcit nimeni, ne-am jucat…iar schiul este un sport în care coordonarea este foarte importantă la fel ca şi în baschet, poziţia pe schiuri este poziţia fundametală din baschet….ceea ce ne face să spunem că schiul este un sport complementar care ajută copilul la deprinderea mişcărilor fundametale din baschet. Iar forţă…..la cât au “târât” clăparii după ei aproape un kilometru până la pârtie şi înapoi, deci imbinând utilul cu plăcutul, putem spune că sporivii noştri, după terminarea taberei, au avut o pregătire fizică de invidiat.
Zăpadă, schiuri, partia de tubing….dar şi ceaiurile calde care ne aşteptau de fiecare dată cand ne întorceam de pe partie ne-au făcut să ne gandim cu nostaligie la acele zile minunate…..Drept pentru care  trebuie să reedităm acele momente de neuitat.

Aşa am început….
Dacă doriţi să vedeţi mai multe poze  din tabăra de anul trecut  daţi click aici.

Cazarea se va face la Vila Serana (locaţia în care am stat şi anul trecut),  masa  – pensiune completă – 3 mese/zi – meniu stabilit de comun acord cu organizatorii.
Activităţile pe care le vom face vor fi următoarele:
  • Curs intensiv de schi –  4 ore/zi
  • Curs de snowboard
  • Supraveghere permanentă 
  • Jocuri interactive
  • Concursuri
  • Echipament de schi

Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactaţi la următorul nr.  de telefon: 0726.194.924

Termenul limită pentru înscriere şi de achitare a avansului este de 10 Decembrie 2011.


Au mai rămas 7 locuri libere!!!!

Vă aşteptăm cu drag să petreceţi alături de noi o vacanţă de neuitat!