Şi tu poţi fi Moş Crăciun

Solaris Sporting Club organizează, pentru copii şi părinţi, petrecerea de sfârşit de an „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”

Aşa cum ne-am obişnuit, în luna decembrie Solaris Sporting Club organizează, pentru copii şi părinţi, serbarea de sfârşit de an „Şi tu poţi fi Moş Crăciun” şi totodata Cupa Solaris, prilej de reuniune pentru toţi cei care pe parcursul anului am ales să fim părtaşi la tot ceea ce acest sport minunat- baschetul- a adus în vieţile noastre!

Sâmbătă, 20 dec. 2014, orele 1200, vă aşteptăm la sala de sport a Şc. „Grigore Moisil”, în echipament sportiv (atât copiii cât şi părinţii), cu invitaţi surpriză, meciuri de baschet, concursuri, premii şi cadouri!

În acest an am  dorit ca alături de noi să participe şi au fost invitaţi la competiţie prietenii noştri de la Clubul Sportiv Sevlar şi  ICED Bucureşti .

Pentru organizarea  acestei competiţii am primit sprijinul firmei  S.C.CONPET S.A.

La sfârşit, pentru că ne dorim să dăruim şi altora, vă rugăm să aduceţi cadoul dvs. „Christmas Shoebox” cu rechizite, jucării, hăinuţe şi dulciuri, astfel încât magia Crăciunului să aducă un zâmbet de bucurie pentru cât mai mulţi copii defavorizaţi!

A doua zi, împreună cu un grup de părinţi şi copii, vom direcţiona aceste pachete catre cei care au nevoie de ele: copiii din centrele de plasament sau din familii defavorizate.

Vă aşteptăm cu drag alături de noi!!!