TABARA DE SCHI – AZUGA 2015

Ca şi în anii anteriori în perioada 2-7 ianuarie 2015 împreună cu Echipa de Distractie Kuki organizăm la Azuga tabăra de schi ”Partia de Argint”.
Pentru  detalii şi informatii suplimentare vă rugăm sa ne contactaţi la urmatoarele numere de telefon:
Sorina Lambrino – 0726.194.924
Gilda Zane – 0722.289.549
Daca doriti să vedeţi sau să revedeţi activităţile desfăşurate pe parcursul taberei accesaţi urmatoarele link-uri:
facebook şi picasaweb
Au început înscrierile!!!


Scoala de schi Echipa de Distractie Kuky va asteapta si in sezonul de iarna 2014-2015 ,pe partiile din Azuga,  sa invatati tainele alunecarii pe zapada.

Suntem la sezonul cu numarul  11 si va asteptam  la Azuga pentru invatare, consolidare  si perfectionare in schi si snowboard . Experienta acumulata si rezultatele  foarte bune obtinute de-a lungul timpului  ne obliga la inca un sezon plin de reusite din care va invitam sa faceti parte.

Pe langa sedintele de schi zilnice mai avem urmatoarele activitati:

·       Tubing;

·       Sanius;

·       Bowling, biliard, tenis de masa, wii, playstation, ice hockey, darts;

·       Karaoke;

·       Discoteca.

La finalul taberei fiecare copil va primi , din partea noastră,  un dvd cu filmul săptămanii , un dvd cu pozele săptămanii (aprox 3000 buc)  si diploma personalizată.

Toate activitatile sunt organizate ,conduse si supravegheate de specialisti  in domeniu, absolventi scoli superioare de profil (A.N.E.F.S. ;Facultatea de Geografie; Facultatea de Psihologie).

Cazarea :

Pensiunea  noastră ,“Casa  EDK”, este locatia  pentru o tabără perfectă. Are 11 camere ,mari si luminoase, cu cate 2-3-4  locuri. Fiecare cameră are baie proprie. Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de locuri iar bucătarii nostri sunt pregătiti sa ne facă toate poftele.

In pretul taberei sunt incluse:

·       Cazarea – 5 nopti;

·       Masa – pensiune completa – 3 mese / zi(meniul se stabileste de comun acord);

·       Dvd cu poze si filmul saptamanii;

·       Multe surprize.

In pretul taberei nu sunt incluse :

·       Transportul pana la tabara EDK;

·       Transportul pe instalatiile mecanice de urcare pe  partie (la finalul taberei se stabileste , in functie de grupa  din care a facut parte copilul , avasanti-medii-incepatori, cat au costat urcarile, astfel se achita exact ce se consuma).